Espereu, si us plau...
Espereu, si us plau...
Seleccionar idioma
Seu Electrònica CONSELL INSULAR DE MALLORCA
Seu Electrònica
CONSELL INSULAR DE MALLORCA

Presentació de la comunicació prèvia de canvi/obtenció de categoria d'hotels, hotel-apartaments, apartaments, turisme rural, turisme d'interior i hostatgeria

Escut de CONSELL INSULAR DE MALLORCA
Seu Electrònica > Presentació de la comunicació prèvia de canvi/obtenció de categoria d'hotels, hotel-apartaments, apartaments, turisme rural, turisme d'interior i hostatgeria

Presentació de la comunicació prèvia de canvi/obtenció de categoria d'hotels, hotel-apartaments, apartaments, turisme rural, turisme d'interior i hostatgeria

Estau a punt d'iniciar un tràmit electrònic per a la presentació de la comunicació prèvia de canvi/obtenció de categoria d'hotels, hotel-apartaments, apartaments, turisme rural, turisme d'interior i hostatgeria, que inclou el pagament de la taxa corresponent.

Disposau de la informació completa del tràmit a la fitxa descriptiva del procediment a la Seu Electrònica.

Heu d'identificar-vos amb certificat digital. Encara que l'eina us mostri l'opció d'identificació mitjançant correu-e, no l'heu de fer servir ja que aquest tràmit no ho permet. Tampoc us heu d'identificar mitjançant Cl@ve perquè no podreu signar la instància. L'únic mecanisme vàlid per a la identificació i la signatura és certificat digital.

Per signar la instància heu de tenir instal·lada l'aplicació Autofirm@ que podeu descarregar aquí.

Aquest tràmit inclou el pagament d'una taxa. Tot i que aparegui l'opció de pagament a través del sistema Bizum, aquesta opció no funciona en aquests moments i el pagament s'haurà d'efectuar mitjançant una targeta de dèbit/crèdit.

A continuació trobareu un full de càlcul que us servirà per a calcular la taxa que heu de pagar. A la passa d'incorporar la documentació requerida, dins el procés de realització del tràmit electrònic, heu d'adjuntar aquest full de càlcul emplenat amb les dades corresponents al vostre cas particular i que us han servit per calcular l'import de la taxa. 

Per a més informació sobre la tramitació electrònica, teniu a la vostra disposició el Manual de suport per a la realització de tràmits electrònics.

Requisits de la instància

  • La instància haurà de ser signada
  • El tràmit requereix que el/la sol·licitant s'identifiqui i signi amb certificat digital
  • Permet sol·licitants que siguin persones físiques
  • Permet sol·licitants que siguin persones jurídiques
  • Permet sol·licitants que siguin persones físiques representades per una altra persona física
CONSELL INSULAR DE MALLORCA - S0711002F
Palau Reial, 1
07001 Palma (Illes Balears)
Precarga de imagen Precarga de imagen